Similar Threads

  1. [Vid][x360usb Pro v2] How to Setup and Flash Lite-on with x360usb pro v2
    By jasonscootboy12 in forum Xbox 360 Video Tutorials
    Replies: 3
    Last Post: 2 Weeks Ago, 04:13
  2. [GENERAL] from ck3 pro & x360usb pro v1 to ck3i and x360usb v2 help
    By Juggernautt in forum Xecuter X360USB PRO V2
    Replies: 0
    Last Post: 13th January 13, 19:07
  3. [CK3 PROBE] do i need the x360usb for ck3 lll
    By dobsy83 in forum Xecuter CK3 Probe
    Replies: 6
    Last Post: 22nd April 11, 09:17
  4. Replies: 0
    Last Post: 29th March 11, 10:18
  5. Ck3+x360usb
    By redonep4 in forum The Noob Room
    Replies: 12
    Last Post: 23rd March 11, 14:23
Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 61 to 80 of 92
  1. #61
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    livingston
    Posts
    16
    Skill Level
    fair
    Thanks
    9
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Re: Q&A On X360USB PRO

    fantastic post full of great info thanks to all
    just waiting on my UsbPro arriving

  2. #62
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    23
    Skill Level
    Noob
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Q&A On X360USB PRO

    Ok guys it's the 40 something bloke here again who you all helped so much before.

    Good news = I bought all the kit you recommended, set it all up, even managed to take apart the 360, opened up drive, found it to be a Liteon DG-16D2s-09C, HW: AOA2; FW: 83850C. I even managed to use the Probe and got my DVD key which I saved!

    Bad News = Once I got the DVD Key and saved it all, Jungleflasher asked me if I wanted to autoload the lt1.1 file which I thought I had put in the 'firmware' folder of Jungleflasher (atually put all the Liteon firmwares there 'pre' and 'post') but Jungleflasher stated: cannot find file. Stupidly, I then closed Jungleflasher, reopened it, attempted a 'Liteon' erase and it failed and now my PC and Jungleflasher won't recognise the Liteon drive.

    What do I do guys? I have my DVD key saved, been searching extensively through forums and came across PC finding Liteon drives through 'DOS flash' but after reading have zero idea how to do that.

    I'm so sorry I bother you, is there anything that can be done?

    Many thanks

  3. #63
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    18
    Skill Level
    PLAYER
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Q&A On X360USB PRO

    Hi i hope someone has an answer for this: Just used my usbpro for first time,i have the team jungle special edition which states on it v5,has the latest firmware on it,have latest drivers.XBOX is liteon phat has latest dash so i was going straight to LT+2.0.Now the only way i could get flash to work was to power cycle with my ck3 Pro but i thought that the usbpro power cycled for you or is this only for v2 usbpro,if this is the case then what was the point in buying usbpro? Am i missing something

  4. #64
    Full Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    spain
    Posts
    92
    Skill Level
    none
    Thanks
    56
    Thanked 23 Times in 20 Posts

    Re: Q&A On X360USB PRO

    you dont buy the usbpro for power cycle, its for getting rid off the problems with sata plus its easy to use. the slims without a usbpro is not possible to get the key.

    so thats the point of buying it and yes you did miss something....... reading !!!

    The Following User Says Thank You to kadijono For This Useful Post:



  5. #65
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    18
    Skill Level
    PLAYER
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Q&A On X360USB PRO

    Well i did read "Liteon DG-16D2S 02510C (LT+ 2.0) - Step-By-Step Guide (DUMMY.BIN for DVD Key)" posted by Ubergeek which clearly states at step 7 the power cycle is fully automatic,so my question was is it only a certain version but thanks for your smart arse reply

  6. #66
    Noob Account
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    2
    Skill Level
    novis
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Q&A On X360USB PRO

    thanks great guide help me a lot

  7. #67

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    200
    Skill Level
    .
    Thanks
    31
    Thanked 37 Times in 35 Posts

    Re: Q&A On X360USB PRO

    Without word of a lie, this device is one of the best purchases I have made in a long time. You can't describe how much easier the whole process becomes when you use this instead of a native sata card.

    The Following User Says Thank You to DigitalGhost For This Useful Post:



  8. #68

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    North East ;)
    Posts
    220
    Skill Level
    Everything :)
    Thanks
    34
    Thanked 46 Times in 33 Posts

    Re: Q&A On X360USB PRO

    Quote Originally Posted by DigitalGhost View Post
    Without word of a lie, this device is one of the best purchases I have made in a long time. You can't describe how much easier the whole process becomes when you use this instead of a native sata card.
    Deffo the best tx product EVER!

    I do have loads of Tx products, i'm kinda a collector

    Anyways i only wish other ppl would make a switch from sata card to usb360, then they can see how much better than sata it actually is

    Usb360pro is the S**t

    The Following User Says Thank You to n0syst3m For This Useful Post:



  9. #69
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    uk
    Posts
    136
    Skill Level
    not telling
    Thanks
    30
    Thanked 25 Times in 23 Posts

    Re: Q&A On X360USB PRO

    Quote Originally Posted by bigalorr View Post
    Well i did read "Liteon DG-16D2S 02510C (LT+ 2.0) - Step-By-Step Guide (DUMMY.BIN for DVD Key)" posted by Ubergeek which clearly states at step 7 the power cycle is fully automatic,so my question was is it only a certain version but thanks for your smart arse reply
    if you want automatic you need ck3i

  10. #70
    Asshole
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Stuck in your tub
    Posts
    2,988
    Skill Level
    FYCN
    Thanks
    1,732
    Thanked 1,139 Times in 870 Posts

    Re: Q&A On X360USB PRO

    x360usb + ck3i = super awesome

  11. #71
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    The Bay
    Posts
    125
    Skill Level
    FW, eat, poop and game...repeat!
    Thanks
    53
    Thanked 14 Times in 14 Posts

    Re: Q&A On X360USB PRO

    sickkk. the most ultimate product yet
    Xbox slim Trinity 12v...10.83A

    If I have helped or added some knowledge into your memory please hit 'Thanks' & 'Rep'

    Best XGD3 results using Verbs MKM-003 & Windata DVD+R DL (Gold Top 100pk = $29.99)



  12. #72
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    127
    Skill Level
    Modder
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Q&A On X360USB PRO

    So does the x360 usb pro 2 product gonna release or not?

  13. #73
    Noob Account
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Toronto, ON
    Posts
    4
    Skill Level
    Gamer
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Q&A On X360USB PRO

    I wanted to clarify one thing. To retrieve the key from LiteON 16D4S DVD (F/W 9504) for my XBOX 360 Slim and to hack it, I need to have X360USB PRO and CK3 Lite. No need to buy CK3 Probe or any other hardwares. Is that correct?

  14. #74

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    West Wales, UK
    Posts
    178
    Skill Level
    Flashing/support
    Thanks
    132
    Thanked 57 Times in 44 Posts

    Re: Q&A On X360USB PRO

    I've done some searching on here for you and it depends what dash you're on, if you're on 13599 dash then no as the 13599 will lock your drive, you will need to find out if it is MXIC (sputnik hack) or Winbond (Replacement PCB) and you don't need the probe for the 16D4S only for the 16D2S etc.

    If I'm wrong someone please correct me

    Hope that helps

    The Following User Says Thank You to Lorax For This Useful Post:



  15. #75
    Noob Account
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Toronto, ON
    Posts
    4
    Skill Level
    Gamer
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Q&A On X360USB PRO

    How do I find out the dashboard version?

  16. #76

    Join Date
    May 2011
    Location
    Molex tower
    Posts
    455
    Skill Level
    phat repairs and flashing,
    Thanks
    97
    Thanked 174 Times in 102 Posts

    Re: Q&A On X360USB PRO

    Quote Originally Posted by indijoness View Post
    How do I find out the dashboard version?

    seriously dude,



    on your console under settings , ans system settings
    If someone has helped why not press the thanks tab to show your appreciation
    WINNING AND LOSING IS A PART OF THE GAME TAKE IT ON THE CHIN AND MOVE ON.CHEATING IS FOR LOSERS AND RUINS AND TAKES THE FUN OUT OF GAMING FOR ALL.

    The Following 2 Users Say Thank You to piromaniac For This Useful Post:



  17. #77
    Noob Account
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Toronto, ON
    Posts
    4
    Skill Level
    Gamer
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Q&A On X360USB PRO

    Here's the spec of my xbox 360 slim :

    Dashboard: 2.0.12625.0
    DVD Drive: Lite-on
    F/W: 9504
    Date: May 2010

    My questions regarding flashing are:

    1) Which version of dashboard do I need to update it to? 13146 which updates to 0272 but keeps the drive unlocked? 13599 which locks the drive? The latest from XBOX website?

    2) I need to have X360 USB PRO in addition to CK3 Lite/Pro/i. right?

    3) Do I need ck3 probe?

    Thanks!
    Last edited by indijoness; 13th December 11 at 06:00.

  18. #78

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Winnipeg, Canada
    Posts
    412
    Skill Level
    o__o
    Thanks
    19
    Thanked 173 Times in 108 Posts

    Re: Q&A On X360USB PRO

    Quote Originally Posted by indijoness View Post
    Here's the spec of my xbox 360 slim :

    Dashboard: 2.0.12625.0
    DVD Drive: Lite-on
    F/W: 9504
    Date: May 2010

    My questions regarding flashing are:

    1) Which version of dashboard do I need to update it to? 13146 which updates to 0272 but keeps the drive unlocked? 13599 which locks the drive? The latest from XBOX website?

    2) I need to have X360 USB PRO in addition to CK3 Lite/Pro/i. right?

    3) Do I need ck3 probe?

    Thanks!
    Just because the drive says 9504 on the sticker does not mean it is a 9504. I have a 0225 with a 9504 sticker on it, you can't be sure until you plug it in.

    1) you do not need to update to any dashboard to flash your drive, but some games may make you update through the disc, which would make your drive locked. It would be best to install Sputnik if you have a MXIC board, or a TX PCB so there is no fear of the drive locking.

    2) You will need the X360 USB PRO, and the CK3i. The CK3 Lite/Pro are no longer in production.

    3) No, you should not need the CK3 Probe. It is used for extracting the key from Phat Liteon drives.
    Please do REP ME and THANK ME if I helped you.

    The Following User Says Thank You to Jagan For This Useful Post:



  19. #79
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    127
    Skill Level
    Modder
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Q&A On X360USB PRO

    Does the x360usb pro gonna support the newest liteon 1157 and the other slim hitachi drive that until now doesn't supported?

    And is there at the future any chance to make the flash of slim liteon drives without the hole on the chipset or the cu traces but simply as we flash all the phat drives.

  20. #80

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Winnipeg, Canada
    Posts
    412
    Skill Level
    o__o
    Thanks
    19
    Thanked 173 Times in 108 Posts

    Re: Q&A On X360USB PRO

    Quote Originally Posted by Denxerw View Post
    Does the x360usb pro gonna support the newest liteon 1157 and the other slim hitachi drive that until now doesn't supported?

    And is there at the future any chance to make the flash of slim liteon drives without the hole on the chipset or the cu traces but simply as we flash all the phat drives.
    No information on that yet, we will have to wait until C4Eva does work on those drives.

    And no, not as of yet.
    Please do REP ME and THANK ME if I helped you.

 

 
Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •