Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 9th March 13, 09:19
  2. How to Update NAND-X Using A CK3i / CK3 Pro
    By Ubergeek in forum Xecuter CoolRunner Installation Guides
    Replies: 179
    Last Post: 4th September 12, 07:01
  3. [CK3i] Flashing Nand-x with Ck3i help
    By drumr7123 in forum Xecuter CoolRunner / CR3 Lite Support
    Replies: 0
    Last Post: 3rd December 11, 02:28
  4. can't update via ck3i
    By advapi in forum Xecuter NAND-X Support
    Replies: 12
    Last Post: 23rd November 11, 04:15
Page 2 of 9 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 21 to 40 of 173
  1. #21

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Cincinnati
    Posts
    1,908
    Skill Level
    BS Electrical Engineering in progress
    Thanks
    295
    Thanked 447 Times in 382 Posts

    Re: How to Update NAND-X Using A CK3i / CK3 Pro

    I will make a video tut when I find my tripod. I need to update my nandx's and wanna try out my new camcorder
    My Services
    http://www.team-xecuter.com/forums/s...626#post311626
    Offer Cheap and reliable services, including flashing all drives, jtagging, repairing botched MRA installs and much more.

  2. #22
    Full Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Glasgow
    Posts
    32
    Skill Level
    none
    Thanks
    1
    Thanked 6 Times in 5 Posts

    Re: How to Update NAND-X Using A CK3i / CK3 Pro

    3. If you have a CK3 Pro (REV D) then you will need to solder a single wire to the back of the PCB.
    Is it safe to make this a permanent feature, or will it need to be removed or isolated when powering a X360 DVD drive?....

    For all with the Auto Baud ERROR you know who you are

    Have you done this? http://www.team-xecuter.com/forums/s...&postcount=114 (REV D) only

  3. #23

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    SE London / Kent
    Posts
    276
    Skill Level
    JTAGing, Glitching, Drive Flashing, Trace Repairs, Custome built Joysticks, Cheese
    Thanks
    393
    Thanked 407 Times in 70 Posts

    Re: How to Update NAND-X Using A CK3i / CK3 Pro

    Quote Originally Posted by valius21 View Post
    Is it safe to make this a permanent feature, or will it need to be removed or isolated when powering a X360 DVD drive?....

    For all with the Auto Baud ERROR you know who you are

    Have you done this? http://www.team-xecuter.com/forums/s...&postcount=114 (REV D) only
    Mine isn't a D, but I think my ck3 pro is borked anyway :/
    http://about.me/DARKFiB3R
    MODDING SERVICES: Drive flashing, Repairs, JTAG/RGH, Case/Pad mods
    Need m0ar Reps --->


  4. #24

    Join Date
    May 2010
    Location
    Robin Hood County
    Posts
    925
    Skill Level
    Xbox360 All Mods
    Thanks
    304
    Thanked 286 Times in 237 Posts

    Re: How to Update NAND-X Using A CK3i / CK3 Pro

    I set mine to 12 and it updated with no problems
    Quote Originally Posted by DARKFiB3R View Post
    The oscillator/crystal on my nandx is 12.000, why wouldn't the setting in Flash Magic match that?

  5. #25

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    SE London / Kent
    Posts
    276
    Skill Level
    JTAGing, Glitching, Drive Flashing, Trace Repairs, Custome built Joysticks, Cheese
    Thanks
    393
    Thanked 407 Times in 70 Posts

    Re: How to Update NAND-X Using A CK3i / CK3 Pro

    Quote Originally Posted by krypt1c View Post
    I set mine to 12 and it updated with no problems
    Had you been having problems before changing that setting?
    http://about.me/DARKFiB3R
    MODDING SERVICES: Drive flashing, Repairs, JTAG/RGH, Case/Pad mods
    Need m0ar Reps --->


  6. #26

    Join Date
    May 2010
    Location
    Robin Hood County
    Posts
    925
    Skill Level
    Xbox360 All Mods
    Thanks
    304
    Thanked 286 Times in 237 Posts

    Re: How to Update NAND-X Using A CK3i / CK3 Pro

    No m8
    Quote Originally Posted by DARKFiB3R View Post
    Had you been having problems before changing that setting?

  7. #27

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    SE London / Kent
    Posts
    276
    Skill Level
    JTAGing, Glitching, Drive Flashing, Trace Repairs, Custome built Joysticks, Cheese
    Thanks
    393
    Thanked 407 Times in 70 Posts

    Re: How to Update NAND-X Using A CK3i / CK3 Pro

    Still no joy here, putting it down to a borked ck3 pro

    Some pics, just for fun...



    http://about.me/DARKFiB3R
    MODDING SERVICES: Drive flashing, Repairs, JTAG/RGH, Case/Pad mods
    Need m0ar Reps --->


  8. #28

    Join Date
    May 2010
    Location
    Robin Hood County
    Posts
    925
    Skill Level
    Xbox360 All Mods
    Thanks
    304
    Thanked 286 Times in 237 Posts

    Re: How to Update NAND-X Using A CK3i / CK3 Pro

    Have you tested the ck3pro?
    Quote Originally Posted by DARKFiB3R View Post
    Still no joy here, putting it down to a borked ck3 pro

    Some pics, just for fun...

    Link To Image

    Link To Image

  9. #29

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    California, USA
    Posts
    6,460
    Skill Level
    Modding, Gaming
    Thanks
    1,264
    Thanked 19,784 Times in 2,847 Posts

    Re: How to Update NAND-X Using A CK3i / CK3 Pro

    Quote Originally Posted by valius21 View Post
    Is it safe to make this a permanent feature, or will it need to be removed or isolated when powering a X360 DVD drive?....
    yes its safe
    PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE POSTING HERE

  10. #30
    Full Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Glasgow
    Posts
    32
    Skill Level
    none
    Thanks
    1
    Thanked 6 Times in 5 Posts

    Re: How to Update NAND-X Using A CK3i / CK3 Pro

    Quote Originally Posted by Ubergeek View Post
    yes its safe
    Thanks [COLOR="Silver"]

    ---------- Post added at 08:43 ---------- Previous post was at 08:36 ----------



    Can you spread the wires out & take the pic from above?...

    I would like to have a better look at you wiring?

    Thanks,

    Valius...

  11. #31

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    California, USA
    Posts
    6,460
    Skill Level
    Modding, Gaming
    Thanks
    1,264
    Thanked 19,784 Times in 2,847 Posts
    Quote Originally Posted by valius21 View Post
    Thanks [COLOR="Silver"]

    ---------- Post added at 08:43 ---------- Previous post was at 08:36 ----------

    Link To Image

    Can you spread the wires out & take the pic from above?...

    I would like to have a better look at you wiring?

    Thanks,

    Valius...
    Or just look at the Pinout diagram and pics we posted

    Where's my spoon ?

  12. #32
    BANNED
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    united kingdom
    Posts
    1,423
    Skill Level
    flasher
    Thanks
    146
    Thanked 416 Times in 354 Posts

    Re: How to Update NAND-X Using A CK3i / CK3 Pro

    Quote Originally Posted by valius21 View Post
    Thanks [COLOR="Silver"]

    ---------- Post added at 08:43 ---------- Previous post was at 08:36 ----------

    Link To Image

    Can you spread the wires out & take the pic from above?...

    I would like to have a better look at you wiring?

    Thanks,

    Valius...
    With the amount of instructions on here am surprised you would ask such a question

  13. #33
    Full Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Glasgow
    Posts
    32
    Skill Level
    none
    Thanks
    1
    Thanked 6 Times in 5 Posts

    Re: How to Update NAND-X Using A CK3i / CK3 Pro

    Quote Originally Posted by xbox360 hacker View Post
    With the amount of instructions on here am surprised you would ask such a question
    Not for myself silly!!!

    I want to see his setup more clearly a clearer picture might help us solve his problem

  14. #34

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    SE London / Kent
    Posts
    276
    Skill Level
    JTAGing, Glitching, Drive Flashing, Trace Repairs, Custome built Joysticks, Cheese
    Thanks
    393
    Thanked 407 Times in 70 Posts

    Re: How to Update NAND-X Using A CK3i / CK3 Pro

    Quote Originally Posted by valius21 View Post
    Not for myself silly!!!

    I want to see his setup more clearly a clearer picture might help us solve his problem
    Thanks for the offer but I'm pretty sure the wiring is fine (as long as I have pin 1 marked correctly lol)

    Also, as the wires crisscross, it'll be kinda hard to take a picture where you can actually make out whats going on.

    It's the ck3 that's the problem, stopped working properly after one use, years ago when I first bought it. (still works for power though).

    Ldn is gonna hook me up with some old bits he has laying around, so it's all good
    http://about.me/DARKFiB3R
    MODDING SERVICES: Drive flashing, Repairs, JTAG/RGH, Case/Pad mods
    Need m0ar Reps --->


  15. #35
    Full Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    65
    Skill Level
    REPAIR
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: How to Update NAND-X Using A CK3i / CK3 Pro

    i was having problems with connecting getting the autobaud error

    so i did the single wire for rev d on my ck3 pro and it worked

    so if you have problems you prob have rev d

  16. #36

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    (UK)
    Posts
    1,839
    Skill Level
    playing
    Thanks
    1,136
    Thanked 797 Times in 487 Posts

    Re: How to Update NAND-X Using A CK3i / CK3 Pro

    Quote Originally Posted by Ubergeek View Post
    Or just look at the Pinout diagram and pics we posted

    Where's my spoon ?
    wow uber thats alot of spoons today lol

  17. #37

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    SE London / Kent
    Posts
    276
    Skill Level
    JTAGing, Glitching, Drive Flashing, Trace Repairs, Custome built Joysticks, Cheese
    Thanks
    393
    Thanked 407 Times in 70 Posts

    Re: How to Update NAND-X Using A CK3i / CK3 Pro

    Quote Originally Posted by xboxmoddz View Post
    i was having problems with connecting getting the autobaud error

    so i did the single wire for rev d on my ck3 pro and it worked

    so if you have problems you prob have rev d
    Check my pictures, it's an old ass ck3 pro.
    http://about.me/DARKFiB3R
    MODDING SERVICES: Drive flashing, Repairs, JTAG/RGH, Case/Pad mods
    Need m0ar Reps --->


  18. #38

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Indiana
    Posts
    259
    Skill Level
    Modding
    Thanks
    96
    Thanked 44 Times in 39 Posts

    Re: How to Update NAND-X Using A CK3i / CK3 Pro

    so is it even possible to update the nand-x without a ck3 or ck3i? I have just a generic xbox 360 power adapter that I bought online (since all I've ever needed to do is just power the drive and nothing more)

  19. #39

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    SE London / Kent
    Posts
    276
    Skill Level
    JTAGing, Glitching, Drive Flashing, Trace Repairs, Custome built Joysticks, Cheese
    Thanks
    393
    Thanked 407 Times in 70 Posts

    Re: How to Update NAND-X Using A CK3i / CK3 Pro

    Quote Originally Posted by syst3merror View Post
    so is it even possible to update the nand-x without a ck3 or ck3i? I have just a generic xbox 360 power adapter that I bought online (since all I've ever needed to do is just power the drive and nothing more)
    Read the first post in this thread
    http://about.me/DARKFiB3R
    MODDING SERVICES: Drive flashing, Repairs, JTAG/RGH, Case/Pad mods
    Need m0ar Reps --->


  20. #40

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Indiana
    Posts
    259
    Skill Level
    Modding
    Thanks
    96
    Thanked 44 Times in 39 Posts

    Re: How to Update NAND-X Using A CK3i / CK3 Pro

    Quote Originally Posted by DARKFiB3R View Post
    Read the first post in this thread
    haha sorry, I don't know how I missed the part about the stand-alone cable....I swear to you I've read the dang thing 3-4 times even and still missed it until now!

 

 
Page 2 of 9 FirstFirst 123456 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •