Similar Threads

  1. [RGH] how to Stock nand back with Jrunner
    By Teamme in forum J-Runner Official Support
    Replies: 2
    Last Post: 2nd March 12, 11:38
  2. [RGH] Has anyone used RGH to get DVd key, flashed nand back to stock and it worked?
    By DanTechMods in forum Xecuter CoolRunner / CR3 Lite Support
    Replies: 10
    Last Post: 26th December 11, 19:11
  3. back to stock nand
    By x23are in forum Xecuter CoolRunner / CR3 Lite Support
    Replies: 11
    Last Post: 8th December 11, 18:49
  4. [RGH] putting nand back to stock.
    By Justice1231 in forum Xecuter CoolRunner / CR3 Lite Support
    Replies: 24
    Last Post: 24th November 11, 02:55
  5. [LITEON 74850] Reflashing back to stock
    By icebrg5 in forum Xbox 360 Firmware Support
    Replies: 15
    Last Post: 26th May 11, 04:03
Results 1 to 10 of 10
  1. #1

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Schaumburg,Illinois,United States
    Posts
    277
    Skill Level
    Drive Flashing
    Thanks
    107
    Thanked 25 Times in 23 Posts

    Reflashing nand back to stock

    Hello everyone, I have a complete RGH install that works great. Unfortunately, I feel like going on live again with my xbox. I do have the stock nand and cpu key (and all that good stuff).

    Could someone please tell me how to flash my original nand back through nand pro, Jtag tool, or even J-runner?

    Also, would I be xbox live safe?

    Thank you so much for your support.
    ~Kapil


  2. #2

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    France
    Posts
    644
    Skill Level
    Xbox tamperer
    Thanks
    83
    Thanked 234 Times in 195 Posts

    Re: Reflashing nand back to stock

    Just use Jrunner and build a retail image of the same dash or higher than you have using the option in Jrunner. Flash that to your console and youre good to go.

    Should be safe but people can debate that depending on whether you've unlocked homebrew or emulator achievements on the rgh.
    Last edited by ball00; 26th March 12 at 19:01.


    Rep and Thanks and stuff would be cool as well!!

    The Following User Says Thank You to ball00 For This Useful Post:



  3. #3

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    1,007
    Skill Level
    Reading
    Thanks
    178
    Thanked 320 Times in 275 Posts
    Load your original NAND in jrunner and click write NAND. Xbox live safe yes.

    The Following User Says Thank You to Coleman For This Useful Post:



  4. #4

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    warrington UK
    Posts
    361
    Skill Level
    flashing,Jtag,RGH,RROD Repairs
    Thanks
    72
    Thanked 95 Times in 90 Posts

    Re: Reflashing nand back to stock

    Just use rawflash4 and your nand dump but you will have to rename it the nandflash the put the files to a usb pen and boot xell and shut off when prompted

    The Following User Says Thank You to Acton1 For This Useful Post:



  5. #5

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Scotland, UK
    Posts
    36,230
    Skill Level
    Hardware diagnostics and modchip troubleshooting
    Thanks
    1,498
    Thanked 10,868 Times in 7,283 Posts

    Re: Reflashing nand back to stock

    Just remember that if this is a phat console, if you just reflash the stock NAND back and update via XBL, there's no more RGH until RGH 2.0 is released.

    The Following User Says Thank You to Martin C For This Useful Post:



  6. #6

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Khobar, Saudi Arabia
    Posts
    389
    Skill Level
    Flashing, RGH/Jtag, RROD repair
    Thanks
    90
    Thanked 43 Times in 37 Posts

    Re: Reflashing nand back to stock

    I have done it before on my slim ... I used Xnandhealer, you can use j-runner to
    Choose your dash and creat a retail nand and you are good to go.

    I am on XBL with no prob at all

    The Following User Says Thank You to Argentum For This Useful Post:



  7. #7

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Scotland, UK
    Posts
    36,230
    Skill Level
    Hardware diagnostics and modchip troubleshooting
    Thanks
    1,498
    Thanked 10,868 Times in 7,283 Posts

    Re: Reflashing nand back to stock

    Quote Originally Posted by Argentum View Post
    I have done it before on my slim ... I used Xnandhealer, you can use j-runner to
    Choose your dash and creat a retail nand and you are good to go.

    I am on XBL with no prob at all
    Read my post again.

    Slim != phat

    The Following User Says Thank You to Martin C For This Useful Post:



  8. #8

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Schaumburg,Illinois,United States
    Posts
    277
    Skill Level
    Drive Flashing
    Thanks
    107
    Thanked 25 Times in 23 Posts

    Re: Reflashing nand back to stock

    Lol, forgot about the CB_B update. Oh well, all good things must come to an end at some point right (at least until 2.0 comes out). Thank you everyone.

    So can I do it via rawflash or would it be safer to open the console up, attach a nand x and flash like that?
    Last edited by kapil888; 26th March 12 at 20:09.


  9. #9

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Scotland, UK
    Posts
    36,230
    Skill Level
    Hardware diagnostics and modchip troubleshooting
    Thanks
    1,498
    Thanked 10,868 Times in 7,283 Posts

    Re: Reflashing nand back to stock

    You'll be ok if you build a 14719 retail NAND. Just don't accept an official update.

  10. #10

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Schaumburg,Illinois,United States
    Posts
    277
    Skill Level
    Drive Flashing
    Thanks
    107
    Thanked 25 Times in 23 Posts

    Re: Reflashing nand back to stock

    Quote Originally Posted by Martin C View Post
    You'll be ok if you build a 14719 retail NAND. Just don't accept an official update.
    So just build a 14719 image in J- Runner and flash it to the console using J- Runner?

    Could you clarify what you mean don't accept an official update?

    Do you mean never ever accept one after I flash a stock nand on or dont accept an update in order to make my nand to stock?

    Thanks for all your help Martin. I am a bit out of the loop so to speak.

    Edit: re read your posts Martin. Thanks for the help
    Last edited by kapil888; 27th March 12 at 00:34.


 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •