Similar Threads

  1. Problem with LPC Rebuild Guide? (And front switch problem)
    By Pravus198 in forum Xecuter 3 Help & Support
    Replies: 8
    Last Post: 24th September 10, 03:27
  2. X3 Werid eject/power problem (Resolute problem)
    By sebbbbb in forum Xecuter 3 Help & Support
    Replies: 6
    Last Post: 11th September 10, 05:58
  3. Replies: 4
    Last Post: 13th February 09, 02:55
  4. Replies: 9
    Last Post: 15th November 05, 20:29
  5. X2BM Problem with Flashing. I havnt read anything like my problem Yet.
    By MFR in forum Xecuter 1.x & Xecuter 2 (Upto X2.5)
    Replies: 2
    Last Post: 17th March 05, 18:57
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Noob Account
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    1
    Skill Level
    chipping
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Arrow 2.3b Pro problem

    Some1 asked me to look at his xbox i chipped like a long time ago.

    When he turns on the xbox with the chip enabled it sometime works but sometimes it tunrs on - off - on - off - on and stay on but with a black screen. I wait a little or move it or whatever ... and it works again.

    When i set the switch off to start without the chip it always works and loads the standard xboxdash.

    I checked the solderpoints and they look fine. The d0 is 100% fine, checked it with a volt meter.

    There is one thing, the x2.3b pro has a light in the front and that's broken because it bumped against somthing in the trunk of his car. Don't know if the switches could be giving this problem. Anyway, the swicthes are set like they should be.

    So... I don't really know how to fix it... any1? Thx.

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •