Similar Threads

  1. Help Extending Eject Button And Sync Button On Motherboard
    By velocd in forum Xbox 360 Case & Hardware Mods
    Replies: 5
    Last Post: 15th March 10, 06:59
  2. Mod chip enabled via Eject button, but not via power button
    By iGadget in forum Xecuter 3 Help & Support
    Replies: 7
    Last Post: 7th January 10, 13:23
  3. Tray wont eject when i push eject button onxtractor! help!!
    By Niski in forum Xbox 360 Firmware Support
    Replies: 0
    Last Post: 8th January 09, 09:53
  4. Eject button wont eject! cant disable mod!
    By Clapper33 in forum Xecuter 3 Help & Support
    Replies: 3
    Last Post: 11th December 04, 05:04
Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Full Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Yorkshire, UK
    Posts
    95
    Skill Level
    Too many to name here.. lol
    Thanks
    63
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Ck3 Pro Eject button

    Hi, my CK3 Pro eject button has snapped, am I able to get it fixed somehow?

    Thanks.

  2. #2

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    1,005
    Skill Level
    Reading
    Thanks
    178
    Thanked 320 Times in 275 Posts

    Re: Ck3 Pro Eject button

    What part snapped? Is it just the top plastic piece or the whole thing? Can you post a picture?

    The Following User Says Thank You to Coleman For This Useful Post:



  3. #3
    Full Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Yorkshire, UK
    Posts
    95
    Skill Level
    Too many to name here.. lol
    Thanks
    63
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Re: Ck3 Pro Eject button

    Here's the pic


  4. #4
    Full Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    UK, Leeds
    Posts
    65
    Skill Level
    very good
    Thanks
    29
    Thanked 14 Times in 10 Posts

    Re: Ck3 Pro Eject button

    hi mate
    its a simple 6 pin switch
    if your ok with soldering
    desolder it and try maplins or farnells
    they should have a replacement

    failing that see what the pads do
    it may be a simple thing like one side is GND and the other is the EJECT pins
    in this case you could just solder any simple switch in there.

    dave

    The Following User Says Thank You to dave11674 For This Useful Post:



  5. #5
    Full Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Yorkshire, UK
    Posts
    95
    Skill Level
    Too many to name here.. lol
    Thanks
    63
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Re: Ck3 Pro Eject button

    Quote Originally Posted by dave11674 View Post
    hi mate
    its a simple 6 pin switch
    if your ok with soldering
    desolder it and try maplins or farnells
    they should have a replacement

    failing that see what the pads do
    it may be a simple thing like one side is GND and the other is the EJECT pins
    in this case you could just solder any simple switch in there.

    dave
    I can fix it myself, but if it has warranty i'd like it fixing using that. I don't want to mess anything up you see.

  6. #6
    Full Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    UK, Leeds
    Posts
    65
    Skill Level
    very good
    Thanks
    29
    Thanked 14 Times in 10 Posts

    Re: Ck3 Pro Eject button

    ok if u look at my pic i just took
    its the bottom right 2 pins that control the eject switch
    guys who built this will be around here so im sure they will rectify me if im incorrect but i just used my multi meter and only them 2 pins beeped out when pressing the button

    dave
    Attached Images Attached Images

    The Following User Says Thank You to dave11674 For This Useful Post:



  7. #7
    Full Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    UK, Leeds
    Posts
    65
    Skill Level
    very good
    Thanks
    29
    Thanked 14 Times in 10 Posts

    Re: Ck3 Pro Eject button

    ahh ok no worries
    check with ur supplier mate im sure they can advise you

    dave

    The Following User Says Thank You to dave11674 For This Useful Post:



  8. #8
    Full Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Yorkshire, UK
    Posts
    95
    Skill Level
    Too many to name here.. lol
    Thanks
    63
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Re: Ck3 Pro Eject button

    Cheers Dave for going to the trouble testing, I would fix it but I'd prefer to get the people who made it to fix it rather than me. They have a better understanding of it.

    Anyone else? Who can I contact for more information on getting this repaired?

    The Following User Says Thank You to MISTERMANN For This Useful Post:



  9. #9

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Colne, Lancashire (United Kingdom)
    Posts
    11,859
    Skill Level
    JTAG/RGH Installs & Repairs
    Thanks
    818
    Thanked 4,489 Times in 3,587 Posts

    Re: Ck3 Pro Eject button

    If you can solder, why not replace it yourself?

    All you need is a cheap switch like this:

    The Following User Says Thank You to BL4K3Y For This Useful Post:



  10. #10
    Full Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Yorkshire, UK
    Posts
    95
    Skill Level
    Too many to name here.. lol
    Thanks
    63
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Re: Ck3 Pro Eject button

    Quote Originally Posted by BL4K3Y View Post
    If you can solder, why not replace it yourself?

    All you need is a cheap switch like this:

    Link To Image
    If I was to fix it myself, what would be the point in the warranty?

  11. #11

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Colne, Lancashire (United Kingdom)
    Posts
    11,859
    Skill Level
    JTAG/RGH Installs & Repairs
    Thanks
    818
    Thanked 4,489 Times in 3,587 Posts

    Re: Ck3 Pro Eject button

    I'd be surprised if it still had a warranty on it.

    When did you purchase it?

  12. #12
    Full Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Yorkshire, UK
    Posts
    95
    Skill Level
    Too many to name here.. lol
    Thanks
    63
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Re: Ck3 Pro Eject button

    Quote Originally Posted by BL4K3Y View Post
    I'd be surprised if it still had a warranty on it.

    When did you purchase it?
    Does it matter when I purchased it? I thought all TX products have lifetime warranty?

  13. #13
    BANNED
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Longisland , New York
    Posts
    2,938
    Skill Level
    Flashing , custom mods , RGH and Jtag
    Thanks
    296
    Thanked 631 Times in 576 Posts
    They have one year warranty I believe

    Sent from my PC36100 using Tapatalk

  14. #14
    Full Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Yorkshire, UK
    Posts
    95
    Skill Level
    Too many to name here.. lol
    Thanks
    63
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Re: Ck3 Pro Eject button

    I don't remember when I purchased it, suppose I'll fix it myself. It's a lot less hassle than asking here.

  15. #15

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Exeter UK
    Posts
    414
    Skill Level
    repairs and flashing
    Thanks
    137
    Thanked 71 Times in 58 Posts

    Re: Ck3 Pro Eject button

    My eject is broken, any one have an idea of the part number i need to order?
    Never argue with an idiot, the idiot will no doubt have lots of hard won experience

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •