Similar Threads

  1. RGH slim not saving video settings
    By astr4twin in forum RGH / JTAG 4 Noobs
    Replies: 3
    Last Post: 6th February 12, 10:05
  2. XBOX NOT SAVING SETTINGS
    By JimBobUK in forum Xecuter 1.x & Xecuter 2 (Upto X2.5)
    Replies: 4
    Last Post: 6th September 10, 22:50
  3. X3 Bios Problem Saving Settings
    By Wintermut3 in forum Xecuter 3 Help & Support
    Replies: 5
    Last Post: 16th December 09, 10:12
  4. [FIXED] saving settings
    By shadybinx in forum X3 Bios Flashing Support
    Replies: 4
    Last Post: 29th November 09, 00:06
  5. Bios not saving settings
    By Sylph in forum Xecuter 3 Help & Support
    Replies: 3
    Last Post: 24th February 05, 02:03
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Full Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    UK
    Posts
    33
    Skill Level
    Flashing, JTAG, RGH
    Thanks
    13
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Burner max Eeprom settings not saving

    Hi all, recently i have been getting a few burns which are good but not as good as they usually are using settings provided by DrunkenNinja. For some reason after finishing rebuilding my pc my ihas drive is not saving the Eeprom settings. After a system restart it seems the eeprom setting are reset which led to my burns getting worse. I have been using EEPROM_Utility and i'm sure previously I didn't have to re apply the settings after a system restart. The only thing different i can think of is now my ihas drive is in a sata 6 port instead of a sata 3. I have tried reflashing the drive but still settings will not save. Please can someone verify if the settings are supposed to save and any possible solutions.

    Thanks

  2. #2
    Full Member
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Canada
    Posts
    93
    Skill Level
    Drive Flashing, RGH
    Thanks
    9
    Thanked 26 Times in 25 Posts
    They should save. Are you in AHCI or IDE mode? Its probably best to connect it to SATA 1.


    Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

  3. #3
    Full Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    UK
    Posts
    33
    Skill Level
    Flashing, JTAG, RGH
    Thanks
    13
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Burner max Eeprom settings not saving

    All my sata ports have been set to AHCI mode. At present the ihas burner is on the sata 3 marvel socket. I have a 3tb sata 3 drive coming today so when it comes i'll switch the ihas burner to a sata 2 intel port as i will need the sata 3 port for the HDD anyway. I'll Let you know.
    Thanks

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •