Similar Threads

  1. Install X3ce w/ solderless adapter instructions
    By billdo76 in forum Xecuter 3 Help & Support
    Replies: 18
    Last Post: 26th August 06, 20:54
  2. Replies: 3
    Last Post: 30th January 06, 11:29
  3. How do I install the 2.6ce on the solderless adapter?
    By lattman in forum Xecuter 2.6 (X2.6)
    Replies: 1
    Last Post: 13th October 05, 15:25
  4. Why isnt the Reset/Eject Adapter and Wire Install Adapter in the tutorial?
    By erondude13 in forum Xecuter 3 Help & Support
    Replies: 4
    Last Post: 21st May 05, 04:01
  5. Xecuter 3 Solderless 1.6/1.6B Install Tutorial
    By rcc123 in forum Xecuter 3 Help & Support
    Replies: 2
    Last Post: 19th February 05, 05:35
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 32 of 32
  1. #21
    Noob Account
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    bay area
    Posts
    7
    Skill Level
    asking questions
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    do u have to solder the WIRES???????

  2. #22
    Noob Account
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    1
    Skill Level
    n00b
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes. Unless you like the idea of doing the suggested "no-solder" LAN/HDD wire connection procedure :P

    Personnally I think I'm going to try it just for kicks!!!

    I do agree about buying a "solderless" adapter and then having to solder the LAN/HDD wires - but hey - it's all about having fun right

  3. #23
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    16
    Skill Level
    Asking questions
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Do you need the lan and HDD LEDS?

    Do i have to solder them, or can i leave them be? I dont care if they blink or not...

  4. #24
    Full Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Bakersfield, California
    Posts
    45
    Skill Level
    Installing Non-Solder Chips
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by BusterNuts
    In the tutorial it shows that the hole with the square around it (where you place the x3pter) there is still solder. You can't put the x3pter down there if there is solder in that square hole, correct?
    Well that picture came from the solder method tutorial on Team Xecuter. I'd look at my Xbox to see if it has that same square solder but it's all screwed in right now.

    2 possibilities:

    A)There is no pin where that solder is

    B)It's not there.

    I believe it was option A but it's been awhile.

  5. #25
    Noob Account
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Canada
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Great tutorial!

    However I have a couple of questions.

    1. In the tutorial it says to use hack bios X3_1959. However I assume that you don't have to use that version, and you can use the latest version available at this time which is X3_3029?

    2. Do you need to do anything to your new HD before installing it? Ie: fdisk, format etc? Can I just grab an old HD I have laying around and pop it in regardless of what's on it or how it's partitioned and then perform those tasks once the bios has been flashed? Currently I have a old 120GB HD I was using for a unix box - do I need to fdisk and format before putting it in the XBOX?

    Thanks!
    Last edited by fodder937; 5th March 05 at 07:42.

  6. #26
    Full Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Bakersfield, California
    Posts
    45
    Skill Level
    Installing Non-Solder Chips
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by fodder937
    Great tutorial!

    However I have a couple of questions.

    1. In the tutorial it says to use hack bios X3_1959. However I assume that you don't have to use that version, and you can use the latest version available at this time which is X3_3029?

    2. Do you need to do anything to your new HD before installing it? Ie: fdisk, format etc? Can I just grab an old HD I have laying around and pop it in regardless of what's on it or how it's partitioned and then perform those tasks once the bios has been flashed? Currently I have a old 120GB HD I was using for a unix box - do I need to fdisk and format before putting it in the XBOX?

    Thanks!
    Heh, thanks.

    Answers:

    1) Yes I do mean use the latest version and I haven't gotten around to changing that yet, been rather busy in household.

    2) I would suggest formatting it because I am not sure if the Xbox will read it as is.

    Thanks.

  7. #27
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    New Jersey
    Posts
    17
    Skill Level
    none yet
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hey guys i believe that i have a 1.5,so when i buy a used xbox to mod what are my chances of getting the 1.5 xbox. Also the 1.6 doesnt have temp sensors another reason why i really want the 1.5.


    P.S. I just bought the X3 ce w/ Xadapter and the control panel faceplate

  8. #28
    Full Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Bakersfield, California
    Posts
    45
    Skill Level
    Installing Non-Solder Chips
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by hellknight
    hey guys i believe that i have a 1.5,so when i buy a used xbox to mod what are my chances of getting the 1.5 xbox. Also the 1.6 doesnt have temp sensors another reason why i really want the 1.5.


    P.S. I just bought the X3 ce w/ Xadapter and the control panel faceplate
    If you buy an Xbox that is somewhat old you may have a good chance of it being a 1.5 but if it's from many years ago then it'll most likely be either 1.2-1.4 range... at least that's what I think.

    EDIT ::

    While I have this post... can a moderator or someone please change the error I have in my first post? It says 1.5-1.6 when it should have said 1.1-1.5 or something rather. This has been brought to my attention many times and could be causing confusion for other members, since I can't edit my post I have to reach out to you guys somehow.
    Last edited by Falc0; 11th March 05 at 11:12.

  9. #29
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    New Jersey
    Posts
    17
    Skill Level
    none yet
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanx for the help but i just modded my 1.5 and will buy another for xbl my gamertag if anyone cares is HellKnight 4206 any way i was wondering if u could make a more detailed tutorial with the lan hdd leds cuz i got kinda lost reading it w/o the pics

  10. #30
    Noob Account
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Kent,WA
    Posts
    5
    Skill Level
    Just starting
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Falc0
    Apparently so. I tried like 10 CD-Rs and ended up wasting my money before I realized that the problem wasn't my burner..it was the discs. I didn't save myself a big pain in the ass.
    What dic you use just asking?

  11. #31
    Full Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Bakersfield, California
    Posts
    45
    Skill Level
    Installing Non-Solder Chips
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by raven28
    What dic you use just asking?
    Memorex discs.

  12. #32
    Noob Account
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Kent,WA
    Posts
    5
    Skill Level
    Just starting
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok thanks Cd and DVD

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •