Similar Threads

  1. question about intel chipset support for xecuter blaster ck3
    By yzfr601 in forum Xecuter Blaster CK3
    Replies: 0
    Last Post: 21st August 10, 08:20
  2. Xecuter Blaster CK3 or Xecuter CK3 Pro For LiteOn 74850C?
    By torque2 in forum Xecuter Blaster CK3
    Replies: 5
    Last Post: 22nd December 09, 07:45
  3. Question before purchasing Xecuter Blaster 360 NEXT EDITION?
    By niralupatel in forum Xbox 360 Firmware Support
    Replies: 2
    Last Post: 7th August 09, 23:52
  4. Xecuter Blaster 360 NE Pricing
    By News Bot in forum Xbox 360 Firmware Support
    Replies: 0
    Last Post: 23rd September 07, 06:30
  5. Blaster 360 + Xecuter X79 mod ?
    By kingstructured in forum Xbox 360 Firmware Support
    Replies: 1
    Last Post: 14th July 07, 16:35
Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Noob Account
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    8
    Skill Level
    hardcore
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile QUESTION ABOUT Xecuter Blaster CK3

    THIS MY FIRST TIME POSTING HERE SO QUESTION IS:

    XBOX360 ARCADE
    DVD Drive manufacture date : July 2009

    IF I BUY BLASTER CK3
    WHAT DO I NEED BESIDE FOR THIS?

    DOES THIS WORK FOR MY COMPUTER
    COMPUTER INFORMATION

    i HAVE WINDOW 7 32 BIT

    MY COMPUTER HAS:
    INTEL CORE 2 DUO E4500
    AND MY COMPUTER GRAPHIC CARD IS:
    INTEL(R) G33/G31 EXPRESS CHIPSET FAMILY

    I NEED TO UPDATE MY FIRMWARE TO LT+
    MY XBOX360 IS ALSO ALREADY FLASH BUT MY FRIEND DID IT, SO I JUST NEED TO UPGRADE THE FIRMWARE

    SO GUYS HELP ME BECAUSE I AM PRETTY SHORE THAT YOU GUY HAVE THE ANSWER

    IF YOU NEED MORE DETAIL ABOUT MY COMPUTER OR XBOX 360 JUST ASK ME

    THANKS FOR READING THIS POST
    Last edited by batman1992; 13th December 10 at 21:04.

  2. #2

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Asia
    Posts
    8,062
    Skill Level
    Elite
    Thanks
    556
    Thanked 27,549 Times in 1,571 Posts

    Re: QUESTION ABOUT Xecuter Blaster CK3

    and what 360 DVD drive do you have ?
    PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE POSTING HERE

    The Following User Says Thank You to Xecuter For This Useful Post:



  3. #3
    Noob Account
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    8
    Skill Level
    hardcore
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: QUESTION ABOUT Xecuter Blaster CK3

    My xbox 360 is :Liteon

    Thank for responding xecuter
    Last edited by batman1992; 13th December 10 at 03:44.

  4. #4

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    689
    Skill Level
    Mostly JTAG, but also RROD, flashing and homebrew
    Thanks
    117
    Thanked 157 Times in 127 Posts

    Re: QUESTION ABOUT Xecuter Blaster CK3

    Quote Originally Posted by batman1992 View Post
    My xbox 360 is :Liteon

    Thank for responding xecuter
    We need to know your FW version (which liteon drive).
    Like this:


    So the pictured is 74850C. Check your drive.

    What's with the capslock?
    Last edited by jfelding; 13th December 10 at 09:44.
    Make modding simple for yourself. Read the stickys, use the search function, and make it easy for you to be helped by giving details and READING THE FORUM RULES!

    Make sure to use the Thanks button or give rep+ to thank any post, you may find useful.
    READ THIS BEFORE POSTING ANY QUESTIONS ABOUT AP2.5 AND LT+!
    (Read it again if you already did, cause it has probably been updated)

    The Following User Says Thank You to jfelding For This Useful Post:



  5. #5
    Noob Account
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    8
    Skill Level
    hardcore
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: QUESTION ABOUT Xecuter Blaster CK3

    i don't known my firmware is because i bought xbox360 from my friend but i run new games such as 007 stone with wave 8
    but i open xbox360 soon and thank for showing picture so i could find my firmware

  6. #6
    Noob Account
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    8
    Skill Level
    hardcore
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: QUESTION ABOUT Xecuter Blaster CK3

    I i open the xbox 360 and i found it

    FW: 83850C
    Last edited by batman1992; 13th December 10 at 05:00.

  7. #7

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    689
    Skill Level
    Mostly JTAG, but also RROD, flashing and homebrew
    Thanks
    117
    Thanked 157 Times in 127 Posts

    Re: QUESTION ABOUT Xecuter Blaster CK3

    Quote Originally Posted by batman1992 View Post
    I i open the xbox 360 and i found it

    FW: 83850C
    In that case, we need the manufacture date on the DVD drive (not console). The on on the picture is april 2008
    Make modding simple for yourself. Read the stickys, use the search function, and make it easy for you to be helped by giving details and READING THE FORUM RULES!

    Make sure to use the Thanks button or give rep+ to thank any post, you may find useful.
    READ THIS BEFORE POSTING ANY QUESTIONS ABOUT AP2.5 AND LT+!
    (Read it again if you already did, cause it has probably been updated)

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    New York
    Posts
    144
    Skill Level
    Flashing and Repair
    Thanks
    9
    Thanked 28 Times in 21 Posts

    Re: QUESTION ABOUT Xecuter Blaster CK3

    try using this tutorial go thru it and see if you have V1 or V2
    http://team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=52067

  9. #9
    Noob Account
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    8
    Skill Level
    hardcore
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: QUESTION ABOUT Xecuter Blaster CK3

    Quote Originally Posted by jfelding View Post
    In that case, we need the manufacture date on the DVD drive (not console). The on on the picture is april 2008
    My Dvd drive manfacture date is : July 2009

    Quote Originally Posted by Rudy8888 View Post
    try using this tutorial go thru it and see if you have V1 or V2
    http://team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=52067
    Dude thanks for giving the tutorial link but i have a problem
    In the tutorial link they ask for stuff which i dont have such connectivity kit,Ck3
    so what should i do it

    keep posting people


    thanks all of you who read this post and rely
    that really helpful

  10. #10

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Asia
    Posts
    8,062
    Skill Level
    Elite
    Thanks
    556
    Thanked 27,549 Times in 1,571 Posts

    Re: QUESTION ABOUT Xecuter Blaster CK3

    get a Ck3 Pro and you can do this drive easily as its a v1
    PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE POSTING HERE

  11. #11
    Noob Account
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    8
    Skill Level
    hardcore
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: QUESTION ABOUT Xecuter Blaster CK3

    Thanks you Xecuter for helping me

    can you also
    give me list the thing that i need to buy it for Ck3 Pro
    Because i don't have anything so what part do i need to order.

    Thanks

  12. #12

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    634
    Skill Level
    360 repai/Flash'RGH/BGA
    Thanks
    290
    Thanked 150 Times in 126 Posts

    Re: QUESTION ABOUT Xecuter Blaster CK3

    The Following User Says Thank You to DBTarmac For This Useful Post:



  13. #13
    Noob Account
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    8
    Skill Level
    hardcore
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: QUESTION ABOUT Xecuter Blaster CK3

    so those two thing that i need to buy it.
    and nothing else?

    thanks DBTarmac
    Last edited by batman1992; 15th December 10 at 15:46.

  14. #14

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    634
    Skill Level
    360 repai/Flash'RGH/BGA
    Thanks
    290
    Thanked 150 Times in 126 Posts

    Re: QUESTION ABOUT Xecuter Blaster CK3

    the rest you need is software JungleFlasher..actually you also need a Via Sata card...sec..

    http://www.modchip.ca/store/product....cat=284&page=1

    once you have all the pats...

    grab The latest version as well as the JF tutorial

    http://www.jungleflasher.net/downloads.html

    Good Tut on here for you..

    http://team-xecuter.com/forums/showt...ghlight=liteon

    The Firmware
    http://www.mediafire.com/?hgrqhve5ohk6vd9



    This should have you all set

    The Following User Says Thank You to DBTarmac For This Useful Post:



  15. #15
    Noob Account
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    8
    Skill Level
    hardcore
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: QUESTION ABOUT Xecuter Blaster CK3

    Thanks you so much DBTARMAC
    That was the answer i was looking for.

    If I had a rep
    i would give it to you.
    Last edited by batman1992; 16th December 10 at 06:45.

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •