LITEON 93450 Flashed to Lt+ 2.0 not reading backups

sportsfan24735

Junior Member
Mar 23, 2011
11
0
houston, TX
Hello, i have flashed a liteon 93450 now at (0251) and i keep getting "reading" and than "open tray" on backups, but than i go and put my originals and they work perfectly fine. i've tried following the jf tut and the tut here and still get the same results. can some one be kind enough to help me.

Thanks :D
 

[Death]

VIP Member
Mar 8, 2005
153
23
South West UK
when u quit JF, it asks to save the log file, with details of everything that happened :) need that file here :)
 

[Death]

VIP Member
Mar 8, 2005
153
23
South West UK
hmm all looks fine in there. What is ure game / burning method / media ?
 

talby71

VIP Member
Nov 24, 2010
3,463
0
Near Melbourne , Australia
could be the laser on its way out as it has to work harder to read backups
 

sportsfan24735

Junior Member
Mar 23, 2011
11
0
houston, TX
well i use verbatim and memorex. verbatim for the new xgd3's and memorex for my other, older games (i don't use memorex anymore). i have the new ihas drive for the new games. none of my backups seem to work.
 

[Death]

VIP Member
Mar 8, 2005
153
23
South West UK
do u let imgburn verify your discs? also could u post a kprobe2 result done at 4x, that way we can see if media is bad or the laser :)
 

sportsfan24735

Junior Member
Mar 23, 2011
11
0
houston, TX
yes i do let imgburn verify at the end. let me go figure this kprobe2 out and ill come back and post. Another thing is that i have two slims flashed and all my media works perfect with them. I have to go find out where to get this kprobe2, its my first time hearing about it.
 

[Death]

VIP Member
Mar 8, 2005
153
23
South West UK
if games are working in the slims but not this 1, it seems it could be a weak laser, news lasers are quite cheap and very easy to install. but post the kprobe2 shots so we can check that too :)
 

sportsfan24735

Junior Member
Mar 23, 2011
11
0
houston, TX
ok i will go do the kprobe2. oh and before i go try that, is there any way that i could use a sammy that i have laying around, to replace it in the xbox, just in case the laser is bad?
 

talby71

VIP Member
Nov 24, 2010
3,463
0
Near Melbourne , Australia
just for your info, the lasers for the phat liteons are also the same for benq's if you have a spare one of them lying around, could swap the laser
 

sportsfan24735

Junior Member
Mar 23, 2011
11
0
houston, TX
i just don't understand how it can read the originals so well but the backups are being a pain!!! im running the kprobe2 on my newest backups. I'll post as soon as it's done.
 

sportsfan24735

Junior Member
Mar 23, 2011
11
0
houston, TX
I think this is it.

Date : 11/9/2011 2:37:43 AM
Model : 2-0-0-0 G:ATAPI iHAS124 B AL0S
Disc : DVD+R DL , MKM003 [Mitsubishi Chemical Corporation]
Speed : 4x
ECC blocks sum (PI/PIF) : 8/1
Scanned range : 0 - 4173820
Sampling count : 210022
Errors : 0
PI Max : 29
PI Average : 1.82
PI Total : 53173
PIF Max : 4
PIF Average : 0.10
PIF Total : 2878