LITEON 93450 help phat key failed

skater411

Full Member
Mar 6, 2009
93
18
North carolina
could it be possible that i have bad prob 3 bc i never can get it to extract . I always get phat key failed i have xbox 360usb pro an prob 3 an i have extract many lite on drive key with older chip probing r707 point on older ck3 chip was not call that but it was something like it
i have been trying to do this for long time i have posted stuff before no one really help me out . Please someone help me thx
 

skater411

Full Member
Mar 6, 2009
93
18
North carolina
yes i am an i always get phat key failed their only one mpx01 point that i know of

---------- Post added at 13:14 ---------- Previous post was at 13:06 ----------

do you want a picture of my setup bc i love to able to get this thing to work
 

skater411

Full Member
Mar 6, 2009
93
18
North carolina
http://imageshack.us/photo/my-images/846/img0638u.jpg/ here my set up an I'll send my jf log soon JungleFlasher 0.1.90 Beta (293)
Session Started Fri Dec 16 23:33:39 2011

This is a Wow 64 process running on 4 x 64 bit CPUs
X360USB PRO detected, Version 0.18

Found 1 I/O Ports.
Found 1 Com Ports.
Found 3 windows drives C: D: E:
Found 2 CD/DVD drives D: E:

Drive is Lite-On..

ending Vendor Outro to port 0x0000
Drive is Lite-On..
Drive is Lite-On..
Sending Vendor Intro to port 0x0000
Status 0x51
Re-sending Vendor Intro:
..............................................................................
Device Intro failed!

PhatKey extraction failed!

Drive is Lite-On..
Sending Vendor Intro to port 0x0000
Status 0x51
Re-sending Vendor Intro:
..............................................................................
Device Intro failed!

PhatKey extraction failed!

Drive is Lite-On..
Sending Vendor Intro to port 0x0000
Status 0x51
Re-sending Vendor Intro:
..............................................................................
Device Intro failed!

PhatKey extraction failed!

Drive is Lite-On..
Drive is Lite-On..
Sending Vendor Intro to port 0x0000
Status 0x51
Re-sending Vendor Intro:
..............................................................................
Device Intro failed!

PhatKey extraction failed!


Sending Vendor Intro to port 0x0000
Status 0x51
Re-sending Vendor Intro:
..............................................................................
Device Intro failed!

PhatKey extraction failed!

Drive is Lite-On..
Sending Vendor Intro to port 0x0000
Status 0x51
Re-sending Vendor Intro:
...................................
Serial flash found with Status 0x52

Extracted drive key failed Verification !


PhatKey extraction failed!
 
Last edited:

RROD!

VIP Member
Apr 13, 2011
788
0
ok so you turn your kit on ck3 blue light probe yellow light then with jungleflasher open go to tab dvdkey 32 then down click on phatkey then you get a popup box hit ok then hold probe button then probe point then let go of button get another popup box push probe button again let go then hit ok .....done...can you confirm this is the way you was trying to do it??
 
Last edited:

RROD!

VIP Member
Apr 13, 2011
788
0
doesn't look like your probe has the button on 3.3v? or can i just not see it?
now you say that on a second look no it dont look to have a button wonder if he has old probe lead with new probe??
 

DrunkenNinja

VIP Member
Oct 3, 2011
1,049
88
RGH
You did power down the probe before connecting, right?
 

RROD!

VIP Member
Apr 13, 2011
788
0
ok so you turn your kit on ck3 blue light probe yellow light then with jungleflasher open go to tab dvdkey 32 then down click on phatkey then you get a popup box hit ok then hold probe button then probe point then let go of button get another popup box push probe button again let go then hit ok .....done...can you confirm this is the way you was trying to do it??[/
 

TilVl

VIP Member
May 11, 2011
1,393
0
Click phat key.
Press button and put probe on point.
Hit okay on the jungle flasher
Wait 1 sec
Release button.
Get message that everything is cool
Press and let go of button
Should extract

Sent from my SGH-T839 using Tapatalk
 

TilVl

VIP Member
May 11, 2011
1,393
0
Once you get the message press the button the let go of the button then hit okay.

Sent from my SGH-T839 using Tapatalk