DGX rgx v1.1s xbox 360E corona v6 4gb nand. red light and shut down

e2950

Noob Account
Dec 8, 2013
8
0
hello. i am having a problem with my xbox 360E corona v6 4gb nand. the rgx is glitching and it seems like it is working fine but then the ring of lights center turns red and the fan speeds up and it just shuts off. if i flash back to the stock nand and disconnect the 5v wire it boots fine. have spent all night trying different wires and rgx files. any ideas. is the other nand ecc files i can use with rgx?
 

e2950

Noob Account
Dec 8, 2013
8
0
20131208_100102_crop.jpg20131208_100245_crop.jpg20131208_100417_crop.jpg

TX Product(s) used: J-R Programmer, dgx v1.1s converted to rgx
Console Type: xbox 360E corona v6
NAND size:4GB
Dashboard version: stock
CB version: don't know what a CB version is
Screenshot of NAND details from J-Runner: no errors with flash
(attach an image to your post)
J-Runner log:

Initializing nanddump1.bin..
Corona 4GB
Nand Initialization Finished
Comparing...Takes a while on big nands
Can't check for bad blocks. No Spare data. Possibly Corona 4GB
Can't check for bad blocks. No Spare data. Possibly Corona 4GB
Nands are the same
ECC created
Writing to E:\ from C:\J-Runner v02 Beta (286) Core Pack\J-Runner v02 Beta (286) Core Pack\output\image_00000000.ecc
Done!
in 0:01:330 min:sec:ms
Initializing nanddump1.bin..
Corona 4GB
Nand Initialization Finished






Filechecks disabled - No Filechecks carried out
Initializing nanddump1.bin..
Corona 4GB
RGH2 Selected
Nand Initialization Finished
Programming Coolrunner
C:\Documents and Settings\user1\My Documents\Downloads\jrunner\J-Runner\common\xsvf\RGX_CORONA_C_CR_EN_P50.xsvf
USB XSVF Player Initialized
Xilinx XC2C128-VQ100 ......... [DETECTED]
Erase Succeeded
File: C:\Documents and Settings\user1\My Documents\Downloads\jrunner\J-Runner\common\xsvf\RGX_CORONA_C_CR_EN_P50.xsvf
Sending Out Packets .........
Success


updflash.bin log (if applicable):
Image of Coolrunner:
Images of close-up soldering to motherboard:
(attach images to your post)

Description of problem: hello. i am having a problem with my xbox 360E corona v6 4gb nand. the rgx is glitching and it seems like it is working fine but then the ring of lights center turns red and the fan speeds up and it just shuts off. if i flash back to the stock nand and disconnect the 5v wire it boots fine. have spent all night trying different wires and rgx files. any ideas. is the other nand ecc files i can use with rgx?

Was the console working before you started: Y/N YES
 
Last edited:

e2950

Noob Account
Dec 8, 2013
8
0
well i am waiting on my phone to charge so i can take some pics. what i can tell you is i am right now going off post FT3T10 with the stock blue wire from the dgx kit and a 10 cm to the post adaptor
 

jordyne

BANNED
Dec 3, 2013
174
0
this is a mess u need to clean that blue wire up and resolder it 9/10 its always soldering
 
Last edited:

e2950

Noob Account
Dec 8, 2013
8
0
it also did it when i was using the 10cm ipex cable and not the blue cable. the 10cm ipex cable was to point ft4r2. re soldered and still the same
 

e2950

Noob Account
Dec 8, 2013
8
0
Initializing nanddump1.bin..
Corona 4GB
Nand Initialization Finished
Comparing...Takes a while on big nands
Can't check for bad blocks. No Spare data. Possibly Corona 4GB
Can't check for bad blocks. No Spare data. Possibly Corona 4GB
Nands are the same
ECC created
Writing to E:\ from C:\J-Runner v02 Beta (286) Core Pack\J-Runner v02 Beta (286) Core Pack\output\image_00000000.ecc
Done!
in 0:01:330 min:sec:ms
Initializing nanddump1.bin..
Corona 4GB
Nand Initialization Finished
 

e2950

Noob Account
Dec 8, 2013
8
0
Filechecks disabled - No Filechecks carried out
Initializing nanddump1.bin..
Corona 4GB
RGH2 Selected
Nand Initialization Finished
Programming Coolrunner
C:\Documents and Settings\user1\My Documents\Downloads\jrunner\J-Runner\common\xsvf\RGX_CORONA_C_CR_EN_P50.xsvf
USB XSVF Player Initialized
Xilinx XC2C128-VQ100 ......... [DETECTED]
Erase Succeeded
File: C:\Documents and Settings\user1\My Documents\Downloads\jrunner\J-Runner\common\xsvf\RGX_CORONA_C_CR_EN_P50.xsvf
Sending Out Packets .........
Success
 

marcioasp

Noob Account
Dec 13, 2013
5
0
View attachment 23296View attachment 23297View attachment 23298

TX Product(s) used: J-R Programmer, dgx v1.1s converted to rgx
Console Type: xbox 360E corona v6
NAND size:4GB
Dashboard version: stock
CB version: don't know what a CB version is
Screenshot of NAND details from J-Runner: no errors with flash
(attach an image to your post)
J-Runner log:

Initializing nanddump1.bin..
Corona 4GB
Nand Initialization Finished
Comparing...Takes a while on big nands
Can't check for bad blocks. No Spare data. Possibly Corona 4GB
Can't check for bad blocks. No Spare data. Possibly Corona 4GB
Nands are the same
ECC created
Writing to E:\ from C:\J-Runner v02 Beta (286) Core Pack\J-Runner v02 Beta (286) Core Pack\output\image_00000000.ecc
Done!
in 0:01:330 min:sec:ms
Initializing nanddump1.bin..
Corona 4GB
Nand Initialization Finished






Filechecks disabled - No Filechecks carried out
Initializing nanddump1.bin..
Corona 4GB
RGH2 Selected
Nand Initialization Finished
Programming Coolrunner
C:\Documents and Settings\user1\My Documents\Downloads\jrunner\J-Runner\common\xsvf\RGX_CORONA_C_CR_EN_P50.xsvf
USB XSVF Player Initialized
Xilinx XC2C128-VQ100 ......... [DETECTED]
Erase Succeeded
File: C:\Documents and Settings\user1\My Documents\Downloads\jrunner\J-Runner\common\xsvf\RGX_CORONA_C_CR_EN_P50.xsvf
Sending Out Packets .........
Success


updflash.bin log (if applicable):
Image of Coolrunner:
Images of close-up soldering to motherboard:
(attach images to your post)

Description of problem: hello. i am having a problem with my xbox 360E corona v6 4gb nand. the rgx is glitching and it seems like it is working fine but then the ring of lights center turns red and the fan speeds up and it just shuts off. if i flash back to the stock nand and disconnect the 5v wire it boots fine. have spent all night trying different wires and rgx files. any ideas. is the other nand ecc files i can use with rgx?

Was the console working before you started: Y/N YES
My dear make a clean instalation ,
1- remove all wires
1-pass isopropyl alcohol at all
1-launch http://team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=97032

have fun..
 

milerwan

Junior Member
May 18, 2005
11
3
France
www.infinitydream.com
hello. i am having a problem with my xbox 360E corona v6 4gb nand. the rgx is glitching and it seems like it is working fine but then the ring of lights center turns red and the fan speeds up and it just shuts off. if i flash back to the stock nand and disconnect the 5v wire it boots fine. have spent all night trying different wires and rgx files. any ideas. is the other nand ecc files i can use with rgx?
Hi,

I have the same issue with CR3 Lite : Green LED flashes several time like normal glitch mode then shutdown of the console with permanent red LED.

Here are the info :

TX Product(s) used: NAND-X Programmer + CR3 Lite
Console Type: Corona V5 (250GB)
NAND size: 16GB
Dashboard version: 2.0.16547
CB version: 13182
Screenshot of NAND details from J-Runner:

nand_info_screenshot.jpg

J-Runner log
:
===================================================
mardi 8 juillet 2014 16:20:12
J-Runner v0.3 Beta (4) Started

Checking Files
Downloaded *xeBuild/readme.txt
Downloaded *xeBuild/launch.xex
Downloaded *xeBuild/lhelper.xex
Downloaded *xeBuild/xeBuild.exe
Finished Checking Files
Version: 03
Flash Config: 0x00043000
00043000
Corona
CB Version: 13182
Corona
Reading Nand to D:\Infinitydream\Archives consoles\XBOX 360\J-Runner v03 Beta\output\nanddump1.bin
Reading Nand
Done!
in 2:03 min:sec
Reading Nand to D:\Infinitydream\Archives consoles\XBOX 360\J-Runner v03 Beta\output\nanddump2.bin
Initializing nanddump1.bin..
Corona
Reading Nand
RGH2 Selected
Nand Initialization Finished
Done!
in 2:04 min:sec
Comparing...
Nands are the same
ECC created
Device Not Found.
Version: 03
Flash Config: 0x00043000
Writing Nand
image_00000000.ecc
Done!
in 0:09 min:sec
updflash.bin log (if applicable): None

Image of Coolrunner:
P1040386.jpg

Images of close-up soldering to motherboard
:
P1040387.jpg P1040388.jpg P1040389.jpg

Description of problem
: (Same issue than the previous post)
Writing ECC OK, Green LED flashes several time like normal glitch mode then console will turn off with permanent red LED (need to swith on 1 more time to switch off the red light).

Was the console working before you started: Y

Do you get a green debug light appear on the RGH chip every 4-5 seconds: Y

How long is the light on for each time: Irregular
-> Sometimes long (4 seconds), sometimes short (1 second)



- FIXED -

You have incorrect wiring. Check E and F.
That's right, I reversed the points E and F. ^_^'
You have the eye !
I did not know that the debug mode could start if inversion son E and F. ..

Thank you infinitely ! ;)
 
Last edited: