Switch Briked ?

suprakan

Noob Account
Nov 3, 2018
7
1
Hello,

i have set my swith in special mode that don"t required you to plug dongle eatch time you power off...

My switch ran out off battery and now she won't start anymore....

when i plug my switch in dock the green light flash 1 time, but even with 48h charging , she refuse to start.

I try push power for 12 seconds, same thing , nothing !!

I was on almost on last version of SX OS, my switch is dayone version.

what can i do ? help please ...
 

BL4K3Y

VIP Member
Top Poster Of Month
Jul 7, 2010
13,269
118
At Home
Did you install Auto-RCM when you used the SX Pro dongle for the first time?

If so, there is a section in the setup guide that says:
"With Auto-RCM installed, your Switch will not boot normally if it is completely powered off and will require the SX Pro Dongle to be inserted again."

With this in mind, try starting your console by holding VOL+ and pressing POWER after connecting the SX Pro dongle and jig.
 
Last edited:

suprakan

Noob Account
Nov 3, 2018
7
1
Yes AUTO RCM !! but not the first time... i use it for about 4 month without autorcm and i choose to try AUTORCM, a few days ago... bad idea !

It seems like my switch refuse to charge...

No led on the dongle is flashing ... nothing

i try jig+dongle + vol+ and POWER for about 20 seconds, nothing
 

BL4K3Y

VIP Member
Top Poster Of Month
Jul 7, 2010
13,269
118
At Home
Did you try and completely power the Switch off by holding the power button for 15-20 seconds?

This should force a full shutdown of the console so that you can use the SX Pro dongle / jig method.
 

suprakan

Noob Account
Nov 3, 2018
7
1
Many Many Thanks To you !!!

My console work again and my little girl can play MarioKart :)