Sx installer - Receiving error : This software is not currently on the console. Please redownload..

Yuva01L

Noob Account
Nov 17, 2019
1
1
Québec
Hello, thanks for the support!

From the SX OS CFW, I try to open Sx installer from the icon, and I receive the error : This software is not currently on the console. Please redownload.
It is placed here sdmc:/switch/sx/sx.nro on my sd card, don't know if it's the good place).

Should I use it from the icon, or from the sx os menu, third tab, installer? is it the same?

edit:

Thanks guys!
I found the reason, I had emunand turn on. Am I safe only with dns turned on manuel and stealth mode?
 
Last edited:

imprezgc8

Bannnnnn-Kai!
Staff member
Troll Eating Dogs
Nov 26, 2007
2,430
138
The Cloud
I've only been using emunand and stealth mode, but I do not play online. That imo is just asking for trouble if you are running CFW.
 
  • Like
Reactions: Yuva01L

fire

Noob Account
Nov 5, 2019
2
1
indo
I dont have emunand..
I just reformatted the microsd, copied all again. the xci all working fine, but sx installer wont run
always give me :
This software is not currently on the console. Please redownload.

any advice ?

ps : it's ok now. At last I found the culprit. I have to delete the sx os software from data management and voila it's all ok.
 
Last edited:

willy15176

Noob Account
Sep 1, 2010
3
1
I dont have emunand..
I just reformatted the microsd, copied all again. the xci all working fine, but sx installer wont run
always give me :
This software is not currently on the console. Please redownload.

any advice ?

ps : it's ok now. At last I found the culprit. I have to delete the sx os software from data management and voila it's all ok.
can you tell me what u did step by step so i can solve mine please
 

Drahz

Full Member
Jul 26, 2020
26
1
Virginia, USA
No solution was presented here, it's 2020 and I'm having this exact issue and there are NO answers on this forum to solve this sh*t.
getting mad.

I don't have an SX OS folder so this is not a solution
 

snopi2

Noob Account
Sep 13, 2020
1
1
saudi arabia
Just go to system setting and delete app on normal mode then shutdown and run cfw and run program/install again. I had this problem after changing sd card