HITACHI NON-79 Wont play any backups at all (different problem)

flex3268

Junior Member
Nov 8, 2011
16
0
I flashed a hitachi 46 that is now on dash 13604 with lt 2.0 and it wont read any backups disc what so ever. it plays the origonal disc fine but when i put in a backup it says unrecognizable disc. any suggestions? ive flashed to stock and reflashed still nothing. and i used jungleflasher 1.91-1.88.
 

flex3268

Junior Member
Nov 8, 2011
16
0
i have run then through agbx. all my discs work fine on other drives. i have tried ap2.5 to xgd3 discs. i used ihas for the xgd3 and ran it through kprobe no errors or problems. and using the verbatum 003's.

---------- Post added at 21:06 ---------- Previous post was at 21:03 ----------

the drive was on lt 1.1 and dash 13599 and everything was working fine. now since ive updated to 13604 no backups work whatsoever. even if i go back to lt 1.1 still same problem.
 

DaMacFunkin

VIP Member
Feb 3, 2005
157
0
AP25 shouldn't be a problem on a 46 drive, so long as the console expects a 46 drive, if you have a 46 drive spoofed in a console that should have a 78 or 79 then that is your problem, the drive expects AP25 data but the 46 drive can't provide it. p.s. if all of what i said isn't correct then it will be the laser, from about LT 1.91 i had to swap a few Hitachi lasers myself.
 
  • Like
Reactions: flex3268

flex3268

Junior Member
Nov 8, 2011
16
0
well the game does not even get to show an icon. i put the disc in and it tries to spin up like 3 times then it clicks a few then shows unrecognizable disc. alot of what im reading points to the laser being garbage but i dont have another to test with. :frown: