Xecuter's KProbe Test Results

FML22

Full Member
Sep 27, 2011
65
0
77856 pi max total - what does that mean?
 

CS10

VIP Member
Dec 26, 2010
194
0
Derby, UK
www.ldhosts.co.uk
You don't need to worry about it.

All your bothered about is the PI max, PI av, and PIF max and av.
 

FML22

Full Member
Sep 27, 2011
65
0
Okay,

But the burn is OKAY?
and i should not be worried for now, so i can try installing to harddisk?
 

FML22

Full Member
Sep 27, 2011
65
0
thx guys,
its burned on VMware MAC with x360usb and molex.

installing on harddisk now 80 %:)
 

kikoo27

Junior Member
Oct 14, 2011
17
0
There's too much sticky/thread to post results now, forum is really confusing, just saying.
 

mgrover

VIP Member
Jan 16, 2011
241
0
i want to kill myself now, I've just made my 4rth verbatim coaster :O. I don't understand why the thing keeps going over 100, my first burn with JMB363 was battlefield 3 disk 1, it went 101 but works fine, after that i ripped batman arkham city, it won't work :(, first burn all options enabled 4x it was fine for half and then went crazy the second partition, I'll admit OPC wasn't enabled even though I selected the option in image burn, it said OPC: No in the log. then i burned at 2.4x, still the charts went crazy and went miles over 100, then i burned with ich9 and all the options turned off, that really did it, i got over 1000 so that wasn't going anywhere near my xbox, i've burned with ich9 with all options enabled and 2.4x and am waiting on kprobe now, am using the disks from taiwan so i've heard thats why there so f**ked up
 

jaycboy

VIP Member
Mar 28, 2011
488
0
UK/Barnsley
online hyper tuning turned off everything else enabled in eprom except overspeed i cleared opc think i was on for a perfect burn then wham java auto installer asks me if i want to update arrrrgggghhhh !!! think or hope thats why it spiked
 

arturski

Full Member
Sep 10, 2010
28
0
London
hi guys, burned 2 xgd3 disks fine but the 3rd came out like this. looks crap do you think installing it will avoid errors?

burned at x4 with OPC on

SB on
Force HT on
Online HT on
Over SW off

im using the mkm003 taiwan


 

ecko04

Full Member
Mar 5, 2004
44
0
Same disc





Quality backup
 

MiniBUU

Junior Member
Sep 29, 2011
11
0
New Jersey


Smartburn = Enabled
Force Hyper Tuning = Enabled
Online Hyper Tuning = Enabled

Imgburn
OPC = Disabled
Burn Speed = 2.4x

Sata/USB (x360USBPRO)

If I am understanding the the post I read this is considered a bad burn?
 

J3rk My Turk3y

VIP Member
Nov 27, 2010
164
0
Manchester
The more you experement with the settings the better your burns get. This is my best yet, im so happy just hope someone dont shoot me down and say there crap. Just like to say thanks to ubergeek and xecuter for there posts i would not have got this far without there wisdom :)

Windows 7 x64
Chipset Nvidia MCP61
OPC on x4
All settings in image burn are defalt

 
Last edited:

Fisherr

Noob Account
Jun 23, 2011
5
0
Planet Earth
Same as before, just used the JMicron GSata2 Port 0. in IDE mode.

Don't look any different than Intel ICH10R Sata ACHI mode.

Still Good enough for me.

Verb MKM003
4x OPC = on
Everything on, Overspeed Off!
Clean OPC History, buffer @ 150mb
Windows 7 x64
Nod32 v5 & Malwarebytes Running in the background.
 
Last edited:

thebookie

Noob Account
Mar 23, 2011
2
0
Increasing the buffer to 80mb seems to have done it for me. Before that, I couldn't break the PIF Max barrier of 5.

sata = via 6421a
Verb MKM003
4x OPC = on
Smartburn = on, everything else = off
Clean OPC History, buffer @ 80mb
Windows XP Home x86
Ethernet cable unplugged
firewall off
virtual drives unmounted
all non essential processes ended.




These are the results i got with FHT and OHT enabled



p.s. I Just ran some of my old burns through kprobe2 again and now they're giving me a MAX PIF count of 4, when previously it was telling me 5.

5 verbs wasted *sigh*
 
Last edited:

Motorui

Senior Member
Dec 14, 2010
104
0
Portugal, Lisbon
DVD: Liteon iHAS 224-19 B Cross-flashed as iHAS624B-GL29
Motherboard: ASUS P5P43 TD PRO
SATA: ICH10 set as RAID
OS: Win 7 x64
Driver: SPTI
Media: Verbatim MKM-003
Speed: 2.4x (OPC off)
Smartburn: EEPROM Enabled
Force Hyper Tuning: EEPROM Disabled
Online Hyper Tuning: EEPROM Disabled

All other IMGBURN settings: default

SPTD Drivers Installed (forgot to unninstall Going to next)

Unloaded apps from memory

IMGBurn Write Time: 42 Mins
Kprobe2 Time: 30 Mins

Graph:


Not bad But has 2 errors...
 

CS10

VIP Member
Dec 26, 2010
194
0
Derby, UK
www.ldhosts.co.uk
What errors, that looks like decent probe results.

I burn 003's at 4x thought with OPC on.
 

mgrover

VIP Member
Jan 16, 2011
241
0
taiwan are bad. with some burners they do decent and stay under 100 but the average is horrendous. with my burner it spikes at the beginning and has a hero like second layer, and may spike in the second layer, this one is just erroring now :( about my 15th burn of a mix of arkham city and battlefield 3 disk 1